Villkor och Info | Fri frakt vid köp över 500 SEK | English

VÄLKOMMEN TILL SVENSKA SHYNESS

Här handlar du sängkläder, bordstextil, kuddar och plädar.

SVENSKA SHYNESS - HÅLLBART I GENERATIONER

Shyness står för hållbarhet och hög kvalitet och startades av Anna Bilén 2009. Textilierna har en krispig karaktär samtidigt som de är uppdaterad för dagens behov. Allt är genomtänkt där de olika artiklarna passar med varandra likväl som att färger är noggrant anpassade med genomarbetade detaljer för att ge kollektionen sin klassiskt svenska och tidlösa karaktär. Shyness sängkläder är ljuvligt svala att sova i och håller länge. Hög kvalitet lägger grunden för textiliens långa livslängd och tillverkningen sker i Baltikum. Alla våra produkter i linne och bomull är STANDARD 100 by OEKO-TEX certifierade.

NYTVÄTTAD KÄNSLA NATT EFTER NATT

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

BESÖK OSS PÅ KÄRINGÖN

Välkommen att besöka vår fysiska säsongsbutik Shyness Inredningsbolag. Butiken är belägen på vacka Käringön i Bohuslän. Här finns hela Shyness sortiment tillsammans med handplockade detaljer. Öppettider hittar du nedan.

Tillsammans med våra grannkollegor välkomnar vi dig till Käringön. Önskar du se vad som finns att göra samt var det går att äta och bo finns information här >>

Lättast tar du dig till Käringön med färja från Tuvesvik. Information om avgångar finns hos Västtrafik som trafikerar linjen.

ÖPPETTIDER

JULI
15-31 Juli: 11-18

AUGUSTI
1-7 Aug: 11-18
8 Aug: 11-17
9-11 Aug: 12-17
12-14 Aug: 11-18
21 Aug: 11-15
28 Aug: 11-15