Villkor och Info | Fri frakt vid köp över 500 SEK | English

VÄLKOMMEN TILL SHYNESS

Shyness står för hållbarhet och hög kvalitet och startades av Anna Bilén 2009. Textilierna har en krispig karaktär samtidigt som de är uppdaterad för dagens behov. Allt är genomtänkt där de olika artiklarna passar med varandra likväl som att färger är noggrant anpassade med genomarbetade detaljer för att ge kollektionen sin klassiskt svenska och tidlösa karaktär. Shyness filosofi är att arbeta hållbart i alla led från design till material. Hög kvalitet lägger grunden för textiliens långa livslängd och tillverkningen sker i Baltikum. Alla våra produkter i linne och bomull är OEKO-TEX certifierade.

SISTA DAG ATT BESTÄLLA FÖR LEVERANS INNAN JUL ÄR 18 DECEMBER

JULGÅVA PÅ KÖPET

Handla för minst 500:- i Shyness webshop och få en julgåva på köpet.
Vi packar ner Shyness kökshandduk Butterfly i röd/vit i alla beställningar som kommer in till och med den 18 december. Du behöver ingenting göra i kassan, vi packar automatiskt ner din gåva värd 135:- när beställningen överstiger 500:-.

BESÖK OSS PÅ KÄRINGÖN

Välkommen att besöka vår fysiska butik Shyness Inredningsbolag. Butiken är belägen på vacka Käringön i Bohuslän. Här finns hela Shyness sortiment tillsammans med handplockade detaljer.

Lättast tar du dig till Käringön med färja från Tuvesvik. Information om avgångar finns hos Västtrafik som trafikerar linjen. 

Butikens öppettider i advent:
1 december 10-16
8 december 12-16

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM @shynessinterior