Shyness annonser

Vårens annonser syns i tidningarna Gård & Torp och Gods & Gårdar.

Shyness annons

Shyness lanseras i Japan på shoppingkanalen QVC Japan

Inredningsmärket Shyness lanseras nu i Japan på shoppingkanalen QVC Japan. Den första lanseringsfilmen visades lördagen den 17 mars. Svensk design och historia har ett högt värde i Japan och vi har därför beslutat oss för att satsa på att etablera Shyness där. Lanseringen sker genom att vi sålt rättigheten för att använda varumärket och två av våra mönster till en japansk samarbetspartner. Vi har sedan tillsammans utvecklat en kollektion med Shyness unika design men innehållande textilier anpassade för den japanska inredningskonsumenten.

Läs mer om nyheten på inredningsnyheter.se >>

Shyness visar vägen till ett vilsamt sovrum

Anna Bilén på Shyness visar vägen till ett vilsamt sovrum i en artikel i tidningen Home & Country. Reportaget går även att läsa digitalt

Klicka på bilden för att öppna artikeln som pdf

Formex pressfrukost presenterade Shyness

På Formex pressfrukost presenterades ett porträtt av min väg med Shyness och varför vi ställer ut på mässan. Det är en ära att få medverka och jag vill tacka alla som stöttat och peppat mig på min resa.

Formex 2018 – Shyness from Rufus & Joshua on Vimeo.

Shyness kollektion Butterfly utökas

Shyness kollektion ”Butterfly” fick ett varmt mottagande och på förfrågan lanserar vi därför mönstret i fler färger och som sängkläder. Inspirationen kommer ursprungligen från herrgårdsmiljöer och vårens bilder är fotograferade i det vackra brygghuset på Ribbingsfors Herrgård.

Mönstret Butterfly förlanserades i höstas i en limiterad skala och fick direkt stor uppmärksamhet tack vare att mönstret sticker ut och syns samtidigt som det signalerar Shyness tidlöshet. Butterfly lanseras nu i en fullskalig kollektion i färgerna marinvit, rosavit, rödvit och gråvit. Det ingår sängkläder, kökshanddukar, bordstabletter, löpare, dukar, necessärer och kuddar som alla är genomarbetat designade med många detaljer.
Varmt välkommen att se och känna på nyheterna i Shyness monter A02:02 på Formex-mässan 17-20 januari.

Shyness news 2018

Höstannons ute i nya nummer

Säsongens annons syns nu i tidningarna Gods & Gårdar och Lantliv.  ladda ner >>

Shyness i NK skyltfönster

NK i Göteborg visar Shyness i ett fantastiskt skyltfönster.

Film Shyness höstkollektion

Se filmen från lanseringen av Shyness höstkollektion

Shyness lanserar nytt mönster med twist

Nu lanserar vi det nya mönstret ”Butterfly” där inspirationen kommer från svenska, klassiska herrgårdsmiljöer som tolkats till en modern form, det ger mönstret Shyness karaktäristiska tidlöshet med fräschör. Till det adderade vi en akvarelleffekt och en vacker fjäril.

Det nya mönstret presenteras i färgerna gråvit och rödvit i dukar, kökshanddukar, kuddar och löpare som alla är genomarbetat designade med många detaljer. Välkommen att se och känna på nyheterna i Shyness monter A02:02 på Formex-mässan 23-26 augusti.

Shyness Formex 2017-08

Shyness vårannonser ute

Shyness annonser kan i vår ses i tidningarna Lantliv och Gods & Gårdar.

shyness_spring2017

Lotshotellet på Käringön inreder med Shyness

Lotshotellet, Käringön inreder med Shyness textilier. Ett underbart och personligt boutique-hotell med sex rum och vacker utsikt. Se mer på www.lotshotellet.se

Shyness – stil och kvalitet för hotell och restaurang

Shyness textilier har ett exklusivt och personligt uttryck med hög kvalitet som fungerar utmärkt i en professionell verksamhet. Flera hotell och restauranger inreder och bäddar därför med produkterna. Vårt bäddlinne är vävt av 100% långfibrig och kammad bomull till en tätslagen perkal, det ger en mjuk och sval känsla som tål att användas och tvättas 365 dagar om året. Bland de verksamheter som använder Shyness finns herrgårdar och boutiquehotell men också större hotell som inreder sina sviter omsorgsfullt.

TÄVLA OM TVÅ BÄDDSET FRÅN SHYNESS

Nu finns chansen att vinna säsongens nyheter – 2 st bäddset Lily i grå, värde 2 980 kr (totalt 2 st örngott 50*60 cm och 2 st påslakan 150*210 cm). För att vara med och tävla, besvara nedan frågor.

Shyness Pillow Case Lily White/ Grey 40137  Shyness Duvet Lily Double White/Grey 40134

Stort tack till alla som tävlat! Vi gratulerar vinnaren Tina Falkenbäck i Ängelholm som inkommit med rätt svar på tävlingsfrågan som är Sverige och motiveringen:

Ut med mörka kuddar och täcken sovrummet ska gå i vårens tecken In med lyxig textil med mönster och täcken som tål öppet fönster Lite krokus i kruka, för alldeles snart kommer äntligen våren i en väldans fart

En säng dressed for success – bädda med lakan från Shyness

 

Villkor:

Tävlingen pågår fram till den 12 mars 2017. Endast personer som är bosatta i Sverige får delta i tävlingen och tävlingsarrangören tar inte ansvar för eventuella tekniska problem som försvårar deltagande i tävlingen. En jury från Shyness utser vinnaren och beslutet kan ej överklagas.
Vinnaren meddelas personligen via e-post och därefter offentliggörs vinnaren på hemsidan www.shyness.se. Priset kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Inskickade tävlingsbidrag kan komma att publiceras på tävlingsarrangörens hemsida, Facebook-sida och på Instagram.

Vårens nyheter – nu i butik

Vårens nyheter finns nu i butik. Se filmen från lanseringen på Formex.

Shyness tidlöst tyg – Studio Formex

Anna Bilén har gått den långa vägen på Formexmässan. Hennes Shyness Interior började med en liten monter i ett lite undanskymt hörn, där hon presenterade framför allt sängkläder och dukar – ”allt för det dukade bordet och den bäddade sängen”, som hon själv uttrycker det. I dag ligger den in i minsta detalj genomtänkta och stora montern i stället vid en av hallarnas ingångar, och utbudet har utökats. Läs hela artikeln här https://studioformex.se/2017/01/20/tidlost-tyg/